Kwekers

Ontmoet onze kwekers

Fertiplant Plantenexport koopt normaal gesproken groot in direct bij in principe alle kwekers en maakt gebruik van de normale logistieke stromen binnen de wereld van de sierteelt. Dit gaat dan bijna altijd om volle karren, maar voor deze tak van sport werkt dat niet. Veel kwekers zijn niet ingesteld om kleine aantallen te distribueren en als ze dat al kunnen en ook willen dan zijn er hoge kosten mee gemoeid waardoor online verkoop eigenlijk niet mogelijk is. De online kopende consument verwacht tenslotte wel een echt vers product van ons, dus omdat op te lossen hebben wij busjes rijden die dagelijks de kleine bestellingen ophalen bij elke Nederlandse kweker. Hierdoor kunnen wij u als retailer een echt supervers product garanderen, ook als het op een dag maar om één enkele plant gaat. Op deze pagina ziet u een aantal kwekers die dit probleem beseffen maar ons initiatief van harte ondersteunen en graag nauw samen willen werken met ons teneinde ook de online verkoop van producten te stimuleren.

VDE Plant

“Wij vinden het als kweker onwijs belangrijk dat onze producten online zichtbaar zijn. Wij hebben intern duidelijk de keus gemaakt dat we dit niet zelf wilde ontwikkelen maar dat we hierin actief met onze klanten willen optrekken, zoals Fertiplant. In onze samenwerking zien we al jaren een groei, en op deze manier hopen we dit voor de toekomst ook vast te kunnen houden”

Vijverberg

Piet Vijverberg is dé specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Wij streven naar perfectie en leggen de lat hoog. Samen met ons ambitieuze team werken we aan één gezamenlijk doel: een zeer tevreden klant. Dit wordt gerealiseerd door voortdurende innovatie en vooruitstrevende teelttechnieken. Met aandacht voor elk detail worden er in ons bedrijf planten van hoge kwaliteit geproduceerd. Dit niveau wordt onderstreept door ons kwaliteitsmerk, genaamd: ‘Star Quality… By5’. De naam is niet alleen een knipoog naar de familienaam (VIJVerberg), maar verwijst vooral duidelijk naar de kwaliteitsnormering van de eindproducten. Joost van Doorn (Hoofd Verkoop Piet Vijverberg) zegt “Fertiplant is betrouwbaar en gaat voor kwaliteit en samen innoveren we. Fertiplant kiest bewust voor White World®.”