Over ons

Fertiplant Fulfilment is een gloednieuw initiatief van Fertiplant Aalsmeer Plantenexport BV. Voor meer informatie over onze plantenexport activiteiten verwijzen wij u graag door naar onze website www.fertiplant.nl.

De wereld staat niet stil en wij als plantenexporteur beseffen heel goed dat ook bij de verkoop van bloemen en planten de “online wereld” een steeds grotere rol zal gaan spelen. Echter, bloemen en planten zijn verse producten en per definitie maakt dat het verzenden als pakket het er voor een retailer niet eenvoudiger op. Daar komt bij dat de gemiddelde bloemen- en plantenkweker niet ingesteld is op kleine aantallen, het beschikbare assortiment immens groot is, het aanbod op de markt zeer wisselend en de kwekers ook nog eens over het hele land verspreid zijn.

Kortom, teneinde bloemen en planten vanaf de kweker via de kortst mogelijke weg direct bij de consument te krijgen heeft de retail een logistieke partner nodig die thuis is in de wereld van de sierteelt, verstand heeft van het product en veel ervaring heeft met het ook kleinschalig inkopen, ophalen / ontvangen, verwerken, verpakken en verzenden. Om al deze redenen en omdat zo’n partner er tot op heden nog niet was, zijn bloemen en planten nog niet bij erg veel webshops verkrijgbaar. Dat gaan wij veranderen en daarom zijn wij recent gestart met Fertiplant Fulfilment, de enige echte partner voor volledige ontzorging van de retailer die naast zijn eigen assortiment graag enkele, of misschien wel heel veel bloemen en planten, toe wil voegen aan zijn online assortiment.

Wij beseffen dat naast onze eigen inbreng er nog twee andere onmisbare zaken nodig zijn om u als retailer echt volledig te ontzorgen en dat is een perfect werkende digitale verbinding tussen Fertiplant Fulfilment, uw webshop en een serieuze partner om de pakketten bij de consument af te leveren. Om die reden werken wij nauw samen met Advisor Software Solutions BV uit Mijdrecht al meer dan 12 jaar onze ERP leverancier en onze vaste verzender is DHL. Uiteraard kunnen wij op verzoek van de retailer ook met andere verzenders werken.

Heeft u interesse?

contact