Retailer

Retailer

De diensten van Fertiplant Fulfilment Aalsmeer zijn interessant voor elke online retailer, van heel klein tot heel groot. Door middel van onze API of één van onze speciaal voor u ontwikkelde Plugins, stelt digitaal koppelen met ons bijna niets meer voor. Wij verwijzen u of uw IT expert graag naar de paragraaf “Developer” op onze website.

Allereerst dient u klant te worden bij Fertiplant-Fulfilment en akkoord te gaan met onze voorwaarden. Direct nadat u ons aangegeven heeft graag meer te willen weten over wat voor u kunnen betekenen, nemen wij contact met u op.

Na ondertekenen van onze overeenkomst zult u van ons een verzoek krijgen om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken en de vraag op welke wijze wij onze content ter beschikking kunnen stellen aan uw webshop. Vanaf dit moment kun u inloggen en ons prachtige assortiment bekijken. Van elk product kunt u alle benodigde content, prachtige duidelijke foto’s, uw inkoopprijs en een adviesverkoopprijs zien. Door een product “aan” te zetten is het product met bijhorende informatie per direct realtime beschikbaar op uw webshop middels de door u gekozen wijze.

Uw consument koopt via uw webshop een product van ons, u rekent af, via de koppeling stuurt u de benodigde gegevens naar ons toe, wij ontvangen van u de order, regelen inkoop, verpakken en verzenden voor u. Onze prijzen zijn inclusief verzending, waarbij wij er van uit gaan dat u ons ook de verzending laat verzorgen. Elke week sturen wij u vervolgens een factuur met de voor u in de afgelopen week verstuurde producten tegen de met u afgesproken inkoopprijs. Simpeler kan niet, toch ?

Voordelen: